Par Ventspils domes priekšsēdētāju ievēl Lembergu (166)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Trešdien, 19.jūnijā, pirmajā jaunievēlētās Ventspils pilsētas domes sēdē par pilsētas mēru jau atkal ievēlēts Aivars Lembergs, portāls «Apollo» uzzināja domē.

Lembergs amatā ievēlēts, balsojot ar vēlēšanu zīmēm. Pirmajā sēdē piedalījās 12 no 13 ievēlētajiem deputātiem, no kuriem deviņi nobalsoja «par», divi - «pret», bet viens deputāts balsojumā atturējās.

«Par» balsoja Aigo Gūtmanis, Aivars Lembergs, Aldis Slavinskis, Andris Grigalis, Dainis Gīlis, Didzis Ošenieks, Guntis Blumbergs, Ilze Buņķa, Jānis Vītoliņš, pret Aivis Landmanis, Vladislavs Šafranskis, bet atturējaš Vitalijs Trusevičs

Uz domes sēdi personīgu iemeslu dēļ nebija ieradusies Dace Korna.

Pēc ievēlēšanas Lembergs pateicās gan visiem tiem ventspilniekiem, kas par viņu balsojuši pašvaldības vēlēšanās, gan tiem domes deputātiem, kas atbalstījuši viņu Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja vēlēšanās.

Pēc sešu Ventspils pilsētas domes deputātu iesnieguma tika nolemts šodien, 19.jūnijā, plkst.15 sasaukt Ventspils pilsētas domes ārkārtas sēdi.

Komentāri (166)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu