Daniels Redklifs grib spēlēt ļaundari Džeimsa Bonda filmā (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Britu aktieris Daniels Redklifs neuzskata sevi par gana šarmantu, lai spēlētu Džeimsu Bondu, taču labprāt spēlētu ļaundari kādā no populārās franšīzes nākamajām filmām.

«Es būtu daudz labāks ļaundaris nekā Bonds,» teica 23 gadus vecais «Harija Potera» aktieris. «Es neesmu ne tuvu tik izskatīgs, lai spēlētu Bondu.»

Intervijā avīzei «The Sun» Redklifs sacīja, ka diez vai jebkad kļūs par tādu filmu varoni kā Brūsa Vilisa atveidotais Džons Makleins filmu sērijā «Die Hard» («Cietais rieksts»).

Aktieris iekaroja pasaules slavu, tēlojot Hariju Poteru rakstnieces Dž.K.Roulingas slaveno romānu ekranizācijās. Taču tagad viņš vairs nespēlētu talantīgo burvju skolas audzēkni, jo esot tam «par vecu».

«Franšīzei nevajadzētu kļūt par lamu vārdu. Ja tādi režisori kā Dž.Dž.Abramss un Džoss Vedons turpinās tādā pašā garā, tas nenotiks. Es labprāt kļūtu par daļu no vēl kādas franšīzes. Tikai šoreiz varbūt labāk kādā otrā plāna lomā, nevis galvenajā. «Zvaigžņu kari» - tas būtu lieliski,» teica Redklifs.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu