Ameriks saglabā Rīgas vicemēra amatu (50)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andrejs Baburovs/LETA

Rīgas domes sēdē šovakar vicemēra amatā atkārtoti ievēlēts partijas «Gods kalpot Rīgai» dibinātājs Andris Ameriks (GKR), kurš bija vienīgais izvirzītais kandidāts.

Par balsoja 38 deputāti, bet pret bija 22 deputāti.

Ameriks Rīgas domes deputāta krēslā ievēlēts jau ceturto sasaukumu pēc kārtas un kā galvaspilsētas domnieks darbojas jau 12 gadus. Šajā sasaukumā deputāta amatā nonācis arī vicemēra dēls Agris Ameriks.

Kā ziņots, šodien Rīgas domes jaunā sasaukuma deputātu pirmajā sēdē par Rīgas mēru atkārtoti ievēlēts Nils Ušakovs (SC). Par viņu balsoja visi 38 «Saskaņas centra» un «Gods kalpot Rīgai» deputāti, kā arī nupat no «Saskaņas centra» frakcijas izraidītais Vadims Jerošenko.

20 opozīcijas deputāti balsoja par nacionālās apvienības «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un Brīvībai»/LNNK Rīgas domes vēlēšanu saraksta līderi Baibu Broku. Broka gan pati šodien uz pirmo domes sēdi nepaspēja ierasties.

Komentāri (50)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu