1/16 finālā pretī Vācijas un Austrālijas pludmales volejbolisti (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbola pāriem Aleksandram Samoilovam un Jānim Šmēdiņam pasaules čempionāta 1/16 finālā spēkosies ar Sebastjanu Dolingeru un Štefanu Vindšeifu no Vācijas, bet Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Pēda - ar austrāliešiem Izāku Kapu un Kristoferu Makhjū.

Vācijas duets Dolingers/Vindšeifs pasaules čempionātā izlikti ar 11. numuru, savukārt Kapa/Makhjū izsēti ar 24. numuru.

Vācieši sacensību pirmajā posmā aizvadīja trīs cīņas L apakšgrupā, izcīnot vienu uzvaru un ierindojoties trešajā pozīcijā. Savukārt austrālieši spēlēja A grupā, ar diviem panākumiem ieņemot otro vietā.

Kā ziņots, ar sesto numuru izsētie Samoilovs/J.Šmēdiņš F apakšgrupā uzvarēja visās trijās spēlēs, ierindojoties grupas pirmajā vietā. Savukārt ar 23.numuru izliktie Pļaviņš/Pēda pamatsacensības B apakšgrupā noslēdza otrajā vietā ar diviem panākumiem.

Tikmēr čempionāta izslēgšanas spēlēs neiekļuva ar 30. numuru izliktie Ruslans Sorokins un Toms Šmēdiņš, kuri trīs cīņās tika pie viena panākuma, bet F apakšgrupā ierindojās pēdējā vietā, sacensības noslēdzot ar dalītu 37. vietu.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu