Ja būtu dzīvs, Džeksons koncertturnejā būtu nopelnījis miljardus (23)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Popdziedātājs Maikls Džeksons plānotajā koncertturnejā būtu nopelnījis 1,5 miljardus ASV dolāru (805,5 miljonus latu), aprēķinājis kā liecinieks pieaicinātais slavenību grāmatvedis Artūrs L.Ērks.

Džeksona ģimenes pieaicinātais eksperts Ērks tiesā liecināja, ka dziedātāja pasaules slava būtu garantējusi vērienīgus ieņēmumus pasaules koncertturnejā.

«Viņš bija pazīstams kā popmūzikas karalis. Neviens viņam nelīdzinās. Pieprasījums bija tik liels, ka viņš, visdrīzāk, varēja palielināt biļešu cenu un tās tik un tā būtu izpirktas,» sacīja Ērks.

Eksperta aprēķinos nav iekļauta iespējamā peļņa no ierakstu pārdošanas un autoratlīdzības.

Ērks iepriekš strādājis ar virkni slavenību, tostarp rokgrupu «Kiss» un Britniju Spīrsu.

Kā jau ziņots, patlaban norisinās lietas izskatīšana par Džeksona netīšu nogalināšanu, ko pret kompāniju AEG ierosināja mūziķa māte Ketrina. Viņa apgalvo, ka AEG esot nolaidīgi pieņēmuši darbā kardiologu Konrādu Mariju, kurš tagad notiesāts par dziedātāja netīšu nonāvēšanu un izcieš sodu Kalifornijas cietumā.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu