Pludmales volejbolists Pēda nepiedalīsies Eiropas čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Pludmales volejbolists Jānis Pēda muguras savainojuma dēļ nevarēs piedalīties šī gada Eiropas čempionātā, vēsta dueta Pēdas un Mārtiņa Pļaviņa oficiālā mājaslapa internetā.

Pēc tam, kad ar meningītu saslima Pļaviņš, tika apsvērta iespēja, ka Pēda uz Austriju, kur no 30. jūlija līdz 4. augustam risināsies Eiropas čempionāts, varētu doties ar kādu citu partneri, taču tagad kļuvis zināms, ka Jānim bez treniņiem jāiztiek vismaz trīs nedēļas.

Kā ziņots, Šveices pilsētā Gštādē notiekošajā «Grand Slam» posmā pagājušajā nedēļā Pēda iedzīvojās muguras traumā, kā rezultātā nācās sacensības beigt priekšlaicīgi.

Līdz ar to Latviju Eiropas čempionātā pārstāvēs divi pludmales volejbola dueti - Starptautiskās Volejbola federācijas (FIVB) pasaules ranga ceturtās vietas īpašnieki Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, kā arī Ruslans Sorokins un Toms Šmēdiņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu