Nepieciešams:
Jauno kāpostu kotletes ar šampinjoniem (13)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
neliela kāpostgalva
200 g šampinjonu (vai citas sēnes)
1 liels sīpols
50 g sviesta
3 daiviņas ķiploka
1 ola
rīvmaize
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
Kāpostu sagriež un sālsūdenī vāra 10 minūtes.
Sēnes un sīpolu sagriež un apcep sviestā. Sēnes un kāpostus samaļ gaļas mašīnā. Masai pieliek olu, pāris ēdamkarotes rīvmaizes, sāli un piparus, izspiestu ķiploku. Masu samaisa, atstāj uz 10 minūtēm, tad veido kotletes, apviļā rīvmaizē, cep sakarsētā eļļā brūnas kotletes. Pasniedz kā piedevu pie gaļas vai kā patstāvīgu ēdienu ar krējumu vai mērci un salātiem.