Rudņevs nav ieinteresēts pārcelties uz Skotiju (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs nav ieinteresēts pārcelties uz Skotijas čempionvienību Glāzgovas «Celtic», šodien vēsta Skotijas telekanāls STV.

Jau iepriekš bija zināms, ka Rudņevs, kurš šobrīd pārstāv Vācijas bundeslīgas komandu «Hamburger SV», atrodas «Celtic» galvenā trenera Nīla Lenona interešu lokā. Rudņevs esot Lenona galvenais mērķis spēlētāju pāreju tirgū, tādēļ Skotijas klubs bijis gatavs par uzbrucēju maksāt aptuveni piecus miljonus mārciņu (4,09 miljonus latu).

Pats uzbrucējs gan Vācijas laikrakstam «Bild» atklājis, ka nevēlas pārcelties uz Skotiju un grib karjeru turpināt Vācijā. Šo informāciju STV apstiprinājis arī kāds situācijai tuvu stāvošs avots.

«Mums bija sarunas ar «Celtic», taču tās netika tālu. Rudņevs nav ieinteresēts pārcelties uz Skotiju, tāpēc oficiāls piedāvājums nesekoja,» STV citē informācijas avotu. «Viņš savu nākamo soli vēlas spert Hamburgas komandā vai Vācijā.»

«Celtic» komanda darījumu esot vēlējusies realizēt līdz šīsdienas vakaram, lai Rudņevu varētu pieteikt UEFA Čempionu līgas trešās kvalifikācijas kārtas mačiem pret Zviedrijas čempioniem Burosas «Elfsborg».

Tiek ziņots, ka Lenons kā nākamo rindā pēc Rudņeva redz Francijas kluba «Evian» tunisiešu uzbrucēju Seberu Helifu.

Rudņeva nākotne Hamburgas klubā gan paliek neskaidra. Tā Vācijas laikraksts «Kicker» ziņo, ka HSV vadība noraidījusi 2,5 miljonus eiro (1,75 miljonus latu) vērtu piedāvājumu no citas bundeslīgas komandas «Augsburg» par uzbrucēja iegādi. Noprotams, ka Rudņevs patiešām varētu tikt pārdots, taču par lielāku summu.

Rudņevs iepriekšējā sezonā debitēja Hamburgas kluba rindās, izceļoties ar 12 precīziem sitieniem. Uzbrucējs ar savu bijušo komandas biedru Sonu Honmiņu dalīja devīto vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu