Notiesātais ārsts draud atklāt Maikla Džeksona «eksplozīvos» noslēpumus (21)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais kardiologs Konrāds Marijs pēc iznākšanas no cietuma draud atklāt «eksplozīvus» noslēpumus par dziedātāju Maiklu Džeksonu un viņa ģimeni.

Kā zināms, ārsts tika notiesāts par Džeksona netīšu nonāvēšanu un patlaban izcieš sodu Kalifornijas cietumā. Viņš tiks atbrīvots oktobrī.

Marijs brīdinājis popzvaigznes ģimeni, ja tā «pārkāps robežu», noķengājot viņu presē un jaunākajā tiesas prāvā pret kompāniju AEG, tad viņš nekavēšoties izpaust viņu noslēpumus. Tie «sagrautu» Džeksonu ģimenes reputāciju, ir pārliecināts Marijs.

«Kaut arī esmu piedzīvojis tik daudz bēdu un manā rīcībā ir eksplozīva informācija, kas varētu sagraut dažu labu tēlu, pēdējos četrus gadus esmu bijis lojāls Maiklam un nelabvēļiem,» laikrakstā «Daily Star» publicētajā paziņojumā raksta Marijs. «Es turpināšu tāds būt, ja vien robeža netiks pārkāpta un es spēšu to izturēt.»

Ieslodzītais ārsts saniknoja dziedātāja ģimeni, atsakoties liecināt prāvā, ko Ketrina Džeksone sāka pret koncertu rīkotāju kompāniju «AEG Live». Viņa dēla nāvē vainoja kompāniju, kuras nolaidības dēļ Marijs esot ticis nolīgts par Džeksona personīgo ārstu.

Nesen atklātībā nonāca ziņas, ka oktobrī Marijs par labu uzvedību tiks priekšlaicīgi atbrīvots no cietuma.

2011.gada novembrī Marijs tika atzīts par vainīgu Džeksona netīšā nonāvēšanā un zaudēja ārsta licenci. Viņam tika piespriests četru gadu cietumsods, no kura kardiologs rudenī būs izcietis gandrīz pusi.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu