Izsludina pieteikumu iesniegšanu «Staro Rīga» projektiem un idejām (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nodibinājums «Rīga 2014» izsludina projektu un ideju pieteikumu iesniegšanu gaismas festivālam «Staro Rīga». Šī gada konkursam mākslinieki, radoši cilvēki un domubiedru grupas tiek aicināti iesniegt projektus par tēmu «Seši stāsti par prieku», tādējādi piesakot 2014.gada Eiropas kultūras galvaspilsētas programmas sešas tematiskās līnijas.

Novembra vidū gaismas festivāls «Staro Rīga» turpat nedēļu piesaistīs ar pārsteidzošiem un tehniski radošiem Eiropas un Latvijas gaismas mākslinieku darbiem pilsētvidē. Šogad festivāls notiks jau sesto reizi un ir lielākais Ziemeļeiropas gaismas festivāls, kas ieguvis popularitāti rīdzinieku un pilsētas viesu vidū.

  • Projektu un ideju pieteikumi jāiesniedz līdz 30.augusta plkst. 14.00 nodibinājuma "Rīga 2014" birojā, K.Valdemāra ielā 5, 202.kab. (darba dienās no plkst. 9.00 līdz 16.00).

Šogad gaismas festivāls «Staro Rīga» notiks no 15. līdz 18. novembrim. Objekti darbosies ik vakaru plkst. 18.00 – 23.00. «Staro Rīga» rīko nodibinājums Rīga 2014, un festivāls ar īpaši krāšņu programmu būs arī viens no Eiropas kultūras galvaspilsētas gada programmas notikumiem. Festivālu finansē Rīgas dome, festivāla galvenais partneris Lattelecom.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu