Pļaviņš: Fiziski šobrīd jūtos ļoti vājš (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš atsācis treniņus pēc meningīta izārstēšanas, taču pats sportists atzinis, ka viņa fiziskā forma ne tuvu nav tāda, kāda bija pirms saslimšanas.

Kā ziņots, šī jūlija vidū Šveicē notikušajā «Grand Slam» posmā Pļaviņa un Jāņa Pēdas duets nepabeidza turnīru, jo Pēda iedzīvojās muguras traumā, bet Pļaviņam pēc tā tika konstatēts meningīts. Nedaudz vēlāk kļuva zināms, ka Pļaviņš un Pēda vairs kopā nespēlēs - sezonas beigas viņš aizvadīs pārī ar Aleksandru Soloveju.

Solovejs ir 22 gadus vecs un lielāko daļu savas karjeras spēlējis kopā ar Rihardu Finsteru, šogad izcīnot ceturto vietu pasaules U-23 čempionātā.

«Ar prātu esmu noilgojies pēc pludmales volejbola, bet ķermenis šobrīd nespēj izdarīt to, ko gribētos. Fiziski šobrīd jūtos ļoti vājš, tādēļ grūti spriest, kad sasniegšu tādu fizisko formu, kādā biju pirms slimības,» portālam «Viniirdivi.lv» izteicies Pļaviņš.

«Skaidrs, ka uz atlikušo sezonas daļu nekādus lielos mērķus nevirzīšu. Šī sezona ir tāda, kāda tā ir. Nākamās vasaras virzienā gan skatos ar optimismu, tāpēc pamatus tai likšu jau šogad, cītīgi trenējoties un strādājot,» apņēmību paudis volejbolists.

Atgriešanās sacensību režīmā Pļaviņam paredzēta 18. augustā, kad pludmales sporta centrā «Brazīlija» risināsies ikgadējais šova turnīrs «King of The Beach», bet sezonu Pļaviņš kopā ar Soloveju noslēgs Maskavas «Grand Slam» sacensībās no 21. līdz 25. augustam.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu