Lady Gaga albumu rakstījusi tērpusies mirušā Džeksona drēbēs (12)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Popdīva Lady Gaga gaidāmā albuma «ARTPOP» ierakstīšanas laikā valkāja mirušā dziedātāja Maikla Džeksona drēbes.

Kā jau ziņots, mūziķe pagājušogad izsolē iegādājās vairākus Džeksona skatuves tērpus un citus apģērbus.

«Es nesen nopirku kaudzi ar Maikla Džeksona drēbēm, ko viņš valkāja koncertturnejās. Es gribēju tās paglabāt. Es nemaz negribēju apģērbus valkāt, jo tie pieder Maiklam,» sacīja «Lady Gaga». Taču esmu atlikusi pāris apģērba gabalus. Man ir viņa svīteris, ko valkāju montēšanas laikā un pabeidzot ierakstus. Es no viņa drēbēm kaut ko jūtu.»

27 gadus vecā dziedātāja stāstīja, ka daļu no iegādātajām drēbēm esot atdevusi Džeksona radiniekiem. «Vienu no svīteriem es atdevu viņa krustdēlam, kuram tas ļoti patika,» Lady Gaga atklāja intervijā radioraidījumā «On Air with Ryan Seacrest».

Pagājušā gada decembrī Beverlihilsā mūziķe iegādājās 55 lietas no Džeksona garderobes, tai skaitā arī vienu no viņa slavenajiem kristāliem rotātajiem cimdiem.

«55 priekšmeti, ko šodien nopirku, tiks noglabāti un rūpīgi kopti, godinot Maiklu Džeksonu, viņa drosmi un fanus visā pasaulē,» tolaik teica dziedātāja.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu