Džeksona bijusī sieva: Ārsti sacentās, kurš izrakstīs labākos pretsāpju medikamentus (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Mūžībā aizgājušā popmūziķa Maikla Džeksona ārsti sacentās par iespēju strādāt pie dziedātāja un izrakstīja pārāk daudz medikamentu, lai remdētu viņa «neiedomājamās» bailes no sāpēm, trešdien liecināja viņa bijusī sieva.

«Viņam bija neiedomājami bail no sāpēm. Es domāju, ka ārsti to izmantoja,» Debija Rova sacīja Losandželosas Augstākajā tiesā. Viņa bija lieciniece prāvā, ko Džeksone ģimene uzsāka pret koncertu kompāniju «AEG Live».

«Diemžēl, kad Maiklam sāpēja, daži ārsti sacentās par to, kurš izrakstīs vislabākos pretsāpju medikamentus,» teica 54 gadus vecā Rova, kura ar mūziķi iepazinās laikā, kad strādāja par viņa dermatologa asistenti.

Džeksons esot cietis no vilkēdes un smagiem apdegumiem uz galvas, ko ieguva «Pepsi» reklāmas filmēšanā 1984.gadā.

Dziedātāja bijusī sieva liecības laikā vairākas reizes raudāja, kā arī vienreiz uzkliedza AEG advokātiem.

Džeksons un Rova bija precējušies no 1996. līdz 1999.gadam. Rova dzemdēja divus Džeksona bērnus - Prinsu Maiklu un Perisu. Vēlāk ar surogātmātes palīdzību pasaulē nāca Prinss Maikls II, kas labāk pazīstams ar iesauku Blankets.

Pēc šķiršanās Rova piekrita Džeksonam dot pilnu aizbildniecību pār bērniem, taču nesen viņa atjaunoja attiecības ar Perisu.

Kā jau ziņots, patlaban norisinās lietas izskatīšana par Džeksona netīšu nogalināšanu, ko pret kompāniju AEG ierosināja mūziķa māte Ketrina. Viņa apgalvo, ka AEG esot nolaidīgi pieņēmuši darbā kardiologu Konrādu Mariju, kurš tagad notiesāts par dziedātāja netīšu nonāvēšanu un izcieš sodu Kalifornijas cietumā.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu