Ivo Fomins ar dziesmu «Radio aktīvs» debitē deju mūzikā (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Laikā, kad pasaules mūzikas topos dominē deju mūzika un jaunie producenti arvien biežāk savos projektos iesaista dažādu paaudžu rokmūziķus, viens no latviešu aktuālākajiem deju mūzikas radītājiem DJ Dween uz sadarbību aicinājis liepājnieku Ivo Fominu.

Ivo Fomins par jauno izaicinājumu: «Klausoties, kas notiek pasaulē un redzot, ko dara Avici, David Guetta un citi, vienmēr ir gribējies pamēģināt kaut ko jaunu. Viegli mums negāja, bet ar rezultātu esmu gandrīz apmierināts. Starp citu, drīzumā gaidiet no manis arī kaut ko jaunu man ierastajā žanrā. Viss notiek. Esmu ierindā - esmu uz skatuves.»

Producents un mūzikas autors Dween: «Dziesmas demo tapa jau pirms gandrīz gada. Arī šoreiz sadarbojos ar tekstu autoru Gati Zotovu, kurš man palīdzēja arī iepriekšējos projektos radot dziesmas «Viņas varā» un «Tu esi karsta». Tagad ir «Radio aktīvs». Man jau sen bija doma piesaistīt kādu latviešu mūzikas «smagsvaru» un biju noskatījis Ivo Fominu, kurš sākotnēji bija visai atturīgs un skeptisks, bet es neatlaidos. Kopīgi ar ierakstu kompāniju, beigu beigās izdevās Ivo pierunāt uz šo eksperimentu. Ģitāras partijas iespēlēja Roberts Dinters un tad jau Ivo bija gatavs dziedāt. Papildus krāsai pieaicināju arī Sabīni Berezinu, kura iedziedāja fona vokālus un reperi Elviju Roziņu, kurš izpilda repa daļu. Man tas ir liels izaicinājums un gods strādāt kopā ar Ivo Fominu, kuru uzskatu par labāko savā žanrā.»

Par sevi un sadarbību ar Ivo Fominu un Dween jaunais reperis Elvijs saka: «Ar mūziku sāku nodarboties 16 gadu vecumā. Trīs gadu laikā šo to esmu apguvis un man ir savs līdzjutēju loks. Mūzikā darbojos gan kā izpildītājs, gan kā dziesmu tekstu autors. Ierakstu savas dziesmas pie Dween un tur arī saņēmu piedāvājumu piedalīties šajā projektā. Man ir liels prieks un gods sadarboties ar vienu no Latvijas mūzikas leģendām Ivo Fominu. Ar rezultātu šķiet, visi esam ļoti apmierināti.»

  • Dziesmu iespējams lejupielādēt portālos «Doremi.lv», «iTunes» un «Amazon.com».
  • Ar savām mobilajām ierīcēm dziesmu varat klausīties mūzikas tiešsaistes pakalpojumu servisos «Streamus.lv» un «Spotify».

Dziesmas producenti drīzumā plāno izveidot dziesmai arī videoklipu.

Pašlaik MicRec vietnē kanālā YouTube skatāmas dziesmas teksta versijas:

  • DJ Dween & Ivo Fomins - «Radio aktīvs»

  • DJ Dween & Ivo Fomins pied. Elvijs - «Radio aktīvs»

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu