Mets Deimons: «Betmens» nav nekāds «Karalis Līrs» (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Holivudas aktieris Mets Deimons aizstāvējis Bena Afleka izraudzīšanos Betmena lomai, sakot, ka tas taču «nav nekāds «Karalis Līrs»».

Kā jau ziņots, kinolentes «Man of Steel» («Tērauda vīrs») turpinājums būs pirmā filma, kurā vienlaikus parādīsies gan Supermens, gan Betmens.

Ziņas, ka Betmena lomai izvēlēts Afleks, saniknoja daudzus Betmena franšīzes fanus. Tika pat uzsākta interneta petīcija par Afleka izslēgšanu no gaidāmās filmas, ko trešdien bija parakstījusi 80 000 cilvēku.

Taču Afleka tuvais draugs Deimons izteicies, ka lomu neapmaksā no nodokļu maksātāju kabatas un tā esot atbilstoša aktiera spējām.

«Tas būs lieliski, vienkārši satriecoši. Es zinu, ka daudzi žēlojas internetā, bet man tas šķiet nedaudz smieklīgi. Tas taču nav nekāds «Karalis Līrs». Tas ir «Betmens»! Viņš noteikti ir uz to spējīgs,» sacīja Deimons.

»«Argo», «The Town» («Pilsēta») un citas Bena pēdējās filmas ir daudz niansētākas, interesantākas un sarežģītākas par «Betmenu»!» viņš uzskata. «Betmens tikai sēž savā apmetnī un dobji sēc uz citiem cilvēkiem.»

«Brūsa Veina spēlēšana ir sarežģītākais šajā lomā, un Bens lieliski tiks ar to galā. Taču varu droši teikt, ka es netēlošu Robinu,» sacīja Deimons.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu