Pēc meteorīta plosīšanās Krievijā radusies savāda sekta (49)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Čeļabinskas apgabalā Krievijā, kur februāra vidū nogāzās meteorīts, radusies savāda sekta.

Krievijas mediji vēstī, ka jaunās reliģiskās kustības sekotāji tic tam, ka meteorīts bija Dieva sūtīts un tam ir nenovērtējamas zināšanas un unikāla informācija par Visumu.

Kā uzskata «Čeļabinskas meteorīta baznīcas» pārstāvji, meteorīts ir ārkārtīgi spēcīgs un pat spēj izprovocēt pasaules galu.

Jaunās reliģijas pārstāvji lūdz, lai viņiem atdod meteorītu un uzskata, ka «neticīgo» mēģinājumi izcelt daļu meteorīta no Čebarkulas ezera noveduši pie nemieriem Sīrijā.

«Čeļabinskas meteorīta baznīcas» galva Andrejs Breivičko ir pārliecināts, ka 15.februāris ir diena, kas bija īpaša ne tikai Čeļabinskas iedzīvotājiem, bet gan visiem, kas mīt uz Zemes.

Viņš norādījis, ka daļu informācijas, ko satur meteorīts, jau izdevies atšifrēt, tomēr visas zināšanas iespējams iegūt, paturot meteorītu rokās. Tas ir iemesls, kāpēc šīs kustības pārstāvji vēlas meteorītu iegūt savā rīcībā.

Kustības mērķi esot nopietni, jo jau sākts gatavot dokumentus, lai kļūtu par oficiālu reliģisku organizāciju un pēc tam sāktu būvēt baznīcu. Tās projekts jau esot gatavs. «Čeļabinska varētu kļūt par svētu pilsētu, kuras teritorijā būtu iespaidīga baznīca, kas kļūs par miljonu svētceļnieku mērķi,» klāstījis sektas vadītājs.

Jāatgādina, ka meteorīta sprādziens 15.februārī virs Čeļabinskas ievainoja aptuveni 1500 cilvēkus un nodarīja postījumus vairākiem tūkstošiem ēku.

Komentāri (49)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu