Iedzīvotāji aktīvi ziņo par cietsirdīgo slepkavu (24)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Trešdien Valsts policija (VP) izplatīja videomateriālu, kurā redzams vīrietis, kurš tiek meklēts par īpaši cietsirdīgas slepkavības pastrādāšanu un vērsās pie sabiedrības ar lūgumu palīdzēt. Dienu vēlāk policija ir pārsteigta par iedzīvotāju aktivitāti aizdomās turamā meklēšanā, «Apollo» informēja VP vecākā inspektore Sintija Virse.

«Policija bieži vēršas pie sabiedrības ar lūgumu sniegt kriminālizmeklēšanai noderīgu informāciju, taču ierasti aktivitāte nav tik liela,» pārsteigumu neslēpj Virse.

Vaicāta atklāt kādu detalizētāku informāciju par aizdomās turamo, vecākā inspektore atbildēja, ka lietas izmeklētāji pagaidām nolēmuši papildus informāciju neatklāt, jo meklējamais vīrietis to varētu izmantot savā labā.

Pagaidām zināms tikai tas, ka vīrietis tiek turēts aizdomās par īpaši cietsirdīgu kādas sievietes noslepkavošanu. Sabiedrībai joprojām nav zināma ne pilsēta, ne reģions, kurā aizdomās turamais varētu uzturēties, ne arī pastrādātā nozieguma detaļas. Nav zināma arī vieta, kurā iegūts policijas izplatītais videomateriāls.

Meklētais vīrietis joprojām ir uz brīvām kājām un policija cer arī uz turpmāku iedzīvotāju atsaucību.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu