Cipule turpinās pildīt VM parlamentārās sekretāres pienākumus (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Biedrības «Demokrātiskie patrioti» valdes priekšsēdētāja Liene Cipule turpinās pildīt Veselības ministrijas (VM) parlamentārās sekretāres pienākumus.

Kā ziņots, nacionālajā apvienībā ietilpstošā partija «Tēvzemei un Brīvībai»/LNNK (TB/LNNK) šodien nolēma izslēgt no partijas tieslietu ministru Jāni Bordānu un atsaukt viņu no ministra amata, skaidrojot, ka viņa atrašanās biedrībā «Demokrātiskie patrioti», kas paziņojusi par jaunas partijas veidošanu, nav savietojama ar atrašanos TB/LNNK.

Nacionālā apvienība «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK (VL-TB/LNNK) arī paziņojusi, ka VM parlamentārā sekretāre Cipule, kura patlaban pilda biedrības «Demokrātiskie patrioti» valdes priekšsēdētājas pienākumus, vairs nav uzskatāma par apvienības pārstāvi. VL-TB/LNNK virzīja Cipuli VM parlamentārā sekretāra amatam.

Cipule aģentūrai LETA uzsvēra, ka nekad nav bijusi VL-TB/LNNK un arī kādas citas partijas biedre. Viņa sacīja, ka VM parlamentārās sekretāres amatā apstiprināta ar veselības ministres un Ministru prezidenta rīkojumu, un tikai tad, ja kādu iemeslu dēļ šīs amatpersonas prasītu viņas aiziešanu no amata, viņa to darītu.

Arī VL-TB/LNNK preses sekretāre Laila Ozoliņa aģentūrai LETA sacīja, ka tas ir Cipules lēmums, vai turpināt veikt VM parlamentārās sekretāres pienākumus.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu