NA izvirza tieslietu ministra amatam Baibu Broku (189)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Otrdien Nacionālās apvienības (NA) «Visu Latvijai!» – «Tēvzemei un Brīvībai/LNNK» valdes un frakcijas kopsēdē ar vienbalsīgu atbalstu pieņemts lēmums virzīt Baibu Broku kā tieslietu ministra amata kandidātu, portālu «Apollo» informēja NA.

Patlaban Broka ir TB/LNNK biedre, tieslietu ministra padomniece un Rīgas domes frakcijas vadītāja.

NA pirms šī lēmuma sazinājās ar Broku un aicināja viņu pieņemt piedāvājumu kļūt par NA virzīto kandidāti tieslietu ministra amatam. NA līdzpriekšsēdētājs Gaidis Bērziņš uzskata, ka Brokas izvēle ir likumsakarīga, jo viņa ir sevi pierādījusi gan kā profesionāla juriste, gan kā spēcīga līdere.

«Baiba Broka ir kandidāte, kura spēs atrisināt tieslietu sistēmas problēmas un sakārtot savā pārziņā esošo nozari,» teicaBērziņš.

NA valde nolēma, ka apvienības līdzpriekšsēdētājs Bērziņš vērsīsies pie premjerministra Valda Dombrovska (V) ar aicinājumu tikties ar tieslietu ministres amata kandidāti un paust savu nostāju.

«Tagad viss atkarīgs no koalīcijas partijām un konkrēti no premjerministra,» valdes sēdes lēmumu komentēja Bērziņš.

Komentāri (189)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu