Džastins Bībers apķēpā mājas sienas un lamā fotogrāfus (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kanādiešu dziedātājam Džastinam Bīberam uzlikts sods par kādas mājas sienas apķēpāšanu Riodežaneiro. Vietējie mediji publicēja fotogrāfijas, kurās tīņu elks pūš ar krāsas baloniņu uz pamestas viesnīcas sienas. Viņam blakus stāv miesassargs, bet netālu novietota policijas automašīna.

Brazīlijā maksimālais sods par ēku bojāšanu ir viena gada cietumsods vai arī sodanauda, tomēr policija Bībera lietu nodēvēja par «mazsvarīgu pārkāpumu». Brazīlijas policijas izdotajā paziņojumā teikts, ka 19 gadus vecais dziedātājs sodīts par «ēkas vai pilsētas monumenta bojāšanu ar grafiti vai citiem līdzekļiem».

Vietējie mediji ziņoja, ka dome esot atļāvusi Bīberam apzīmēt netālu esošu sporta ēku. Tomēr, kā norāda viņa komanda, dziedātājs pats izvēlējies citu vietu, lai izvairītos no fanu pūļiem. Policija norādīja, ka domes atļauja neattiecas uz citām ēkām.

Kamēr Bībers koncertturnejas laikā uzturas Riodežaneiro, viņš apsūdzēts fotogrāfu nolamāšanā, redzēts iznākam no noplukuša naktskluba, kā arī izraidīts no prestižākās viesnīcas, vēsta raidorganizācija BBC. Trešdienas pēcpusdienā Bībers privātā lidmašīnā veica ceļu no Brazīlijas uz Paragvaju, kur ieplānoti viņa nākamie koncerti.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu