Publisko video: Policisti šauj uz uzbrucējiem, kas nežēlīgi nogalināja karavīru (136)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums/Youtube.com

Lielbritānijas policija publicējusi videomateriālus, kurā redzams, kā policisti atklāj uguni pret diviem vīriešiem, kas šā gada maija beigās uz ielas brutāli nogalināja britu karavīru Lī Rigbiju.

Videomateriālos redzams, kā 28 gadus vecais nigēriešu izcelsmes brits Maikls Adebolodža vērš ieroci pret likumsargiem jau brīdī, kad viņš ticis ievainots kājā un vēderā. Savukārt īsi pirms tam 22 gadus vecais Maikls Adebovale ar nazi strauji tuvojas policijas automašīnai, kas pirmā ieradās nelaimes vietā.

Baidoties par savu drošību, policisti nekavējoties sāka šaut uz abiem uzbrucējiem.

Policisti paspēja abus ļaundarus ievainot un aizturēt, bet tagad, sākoties šīs lietas iztiesāšanai, likumsargiem tiesā ir jāskaidro, kāpēc aizturēšanas brīdī viņi izmantojuši dienesta ieročus.

Jau ziņots, ka ar mačetēm bruņotie Maikls Adebolodža un Maikls Adebovale 22.maijā Londonas dienvidaustrumos nežēlīgi nogalināja karavīru Lī Rigbiju.

Pēc Rigbija slepkavības abi tika ievainoti apšaudes laikā ar policiju un pēc tam ārstējās slimnīcā.

Rigbijs tika brutāli nogalināts gaišā dienas laikā netālu no armijas kazarmām Vuličā.

Šis noziegums šokēja Lielbritānijas sabiedrību. Pēc karavīra slepkavības pieauga spriedze Londonā. Sekoja galēji labējās organizācijas rīkots mītiņš, kurā tika pieprasīta valdības stingrāka rīcība pret musulmaņu organizācijām.

Komentāri (136)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu