21.gadsimta problēma - izkoptais ļaunums (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Publicitātes foto

Psihoterapeite Evelīna Grava izdod psihoterapijas rokasgrāmatu «Izkoptais ļaunums».

Autore rokasgrāmatā vienkāršā un saprotamā valodā apraksta konkrētus atpazīstamus piemērus no sabiedrības dzīves kopš postmodernisma laikmeta sākuma.

Izkoptais ļaunums ir 21.gadsimta problēma Nr.1, kuru kā negatīvu mantojumu un nelabvēlīgu pienesumu ir sarūpējuši priekšteči. Mūsu cilvēciskais uzdevums ir pieņemt pozitīvo un vērtīgo, kā savu īpašumu, un nesajaukt mantojuma simboliku, pieņemot, ka viss ir otrādi – vērtīgais ir nevērtīgs, bet nevērtīgais ir vērtīgs. Tāpēc mums ir nepieciešamas zināšanas, kuras var iegūt šajā grāmatā.

Evelīna Grava dod priekšroku dažādu zinātnisko skatījumu eklektiskai interpretācijai, izceļot vērtīgo no teorijas, pārvēršot praksē visu to, kas varbūt psiholoģiski noderīgs cilvēkam ikdienā. «Augstās» teorijas viņa interpretē pieejami un sadzīviski, lai katrs, kurš vēlas pilnveidoties, spētu saprast, kāpēc un kā. Studijas geštaltterapijā, psihoanalīzē, sociālajā darbā, pedagoģijā un reliģiju zinātnēs ir sekmējušas pasaules uzskatu un vērtību formēšanos, ar ko būtu ieteicams iepazīties katram pašpilnveidi un izziņu alkstošam, apzinātam cilvēkam.

«Izkoptais ļaunums» ir autores otrā grāmata. 1997.gadā izdotajā grāmatā «Recepte visām receptēm» Evelīna Grava pauž novatorisku skatījumu uz notikumiem un apstākļiem, kuri saistās ar bērna ieņemšanu.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu