Foto: Pola Vokera vietā «Ātrs un bez žēlastības» visticamāk spēlēs Vokeram vizuāli līdzīgais brālis (28)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dfirecop, CC BY-ND 2.0

Tā kā filma «Ātrs un bez žēlastības» vēl nav pabeigta, producentiem pēc traģiskās bojāgājušā aktiera Pola Vokera nāves nācās mainīt filmas «Ātrs un bez žēlastības» sižetu. Producenti ir aicinājuši Pola Vokera brāli Kodiju Vokeru spēlēt brāļa vietā. Kā zināms, 25 gadus vecais Kodijs ir kaskadieris, turklāt ir ļoti līdzīgs savam brālim. 

Producenti ir paredzējuši filmēšanā izmantot īpašu tehnoloģiju, kā arī ir paredzējuši uzņemt kadrus no mugurpuses, kā arī no lielāka attāluma, lai vizuālās atšķirības nebūtu redzamas. Kodijs vēl apsver šo jautājumu un nav sniedzis pilnīgu apstiprinājumu, taču avoti ziņo, ka «Ja Kodijs piekrītīs piedalīties filmā, tas ir tāpēc, ka viņš vēlas, lai tādā veidā tiktu godināta brāļa piemiņa. Ir daudz detaļas, kuras vēl ir nepieciešams izstrādāt, jo šobrīd gan Pola ģimenes locekļi, gan filmēšanas grupa sēro.»

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu