Konkurss noslēdzies: Noskaidro, kas laimēja biļetes uz grupas «Keksi» koncertu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Portāla «Apollo» lietotājus aicinājām piedalīties konkursā, kurā bija iespēja laimēt biļetes uz grupas «Keksi» koncertu «Muzikālais skudrupūznis», kas notiks 2014. gada 2. janvārī pulksten 19.00 Lielajā ģildē, Rīgā. Lai piedalītos izlozē, bija jāatbild uz jautājumu, kas koncertā muzicēs uz vienas skatuves ar «Keksiem». Lielākā daļa konkursa dalībnieku atbildēja pareizi, norādot, ka «Keksiem» pievienosies Normunds Rutulis, Aija Andrejeva un Ieva Kerēvica. 

Izlozē divas biļetes uz koncertu laimēja:

Laura Miglāne

Māris Liepa

Ar uzvarētājiem sazināsimies personīgi!

Grupa «Keksi», atzīmējot grupas līdera Aleksandra Sircova dzimšanas dienu, aicina draugus un atbalstītājus uz jautru Jaunā gada sākumu, apmeklējot koncertu «Muzikālais skudrupūznis» 2014. gada 2. janvārī pulksten 19.00 Lielajā ģildē, Rīgā. Uz skatuves pulcēsies grupas draugi, Latvijā populāri mūziķi. Papildu «dzīvajai» mūzikai par jautrību rūpēsies vakara vadītājs Andris Freidenfelds.

Jau pavisam drīz būs jauns konkurss! Sekojiet līdzi jaunumiem!

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu