Dziedātāja Žanna Friske cīnās par savu dzīvību (57)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Nagliņš/LETA

Par krievu dziedātāju, televīzijas programmu vadītāju un aktrisi Žannu Friski medijos izplatījās ziņas, ka viņa, iespējams, ir smagi slima ar vēzi, tomēr līdz šim šī informācija nebija apstiprināta. Tomēr nu Žannas vīrs Dmitrijs Šepeļevs apstiprinājis šo faktu, vēsta Krievijas mediji.

Kā izrādās, jau vairākus mēnešus ģimene turēja šo faktu noslēpumā, taču, lai pārtrauktu spekulācijas, pāris nolēma atklāt Žannas mūzikas un talanta cienītājiem patiesību, ka Žanna ir smagi slima ar vēzi. Medijos izskanēja ziņas, ka viņai ir galvas smadzeņu vēzis, tomēr šī informācija nav apstiprināta.

«Mēs turpinām cīnīties un ne uz minūti nepārtraucam ticēt. Mēs vēršamies pie visiem ar vienīgo lūgumu - atbalstīt mūs ar labiem vārdiem un lūgšanām. Vēliet mums labu,» situāciju komentējis Dmitrijs. Ģimenei 2013. gada pirmajā pusē bija ģimenes pieaugums, Žanna laida pasaulē dēlu.

Komentāri (57)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu