«Kurbads» vārtsargs: Krievijas - Kanādas spēlē hokejisti būs gatavi atdot visu (9)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hkkurbads.lv

Pēc Latvijas hokeja čempionāta spēles starp HK «Kurbads» un «Dinamo/Juniors» (4:3) «Apollo» un «Kurbads TV» uz sarunu aicināja uzvarētāju vārtsargu Renāru Kazanovu, kurš pastāstīja par Latvijas čempionātu un gaidāmajām Soču olimpiskajām spēlēm.

«Kurbads» pirms regulārā čempionāta beigām jau ir nodrošinās pirmo vietu turnīrā, taču vēl nav zināms pretinieks pusfinālā.

«Neviens pretinieks izslēgšanas spēlēs nebūs viegls. Cik zinu, «Dinamo/Juniors» pastiprinās sastāvu ar dažiem spēlētājiem. Tajā pašā laikā labu sniegumu rāda Jelgavas komanda - spēlē ātru hokeju un daudz trenējās. Arī «Rīga/Prizma» komandā pietiek labu spēlētāju. Neviens pretinieks nebūs viegls, nedrīkst domāt par to, kura komandu gribētos pretī, to nedrīkst darīt,» sacīja Kazanovs.

Vārtsargs iespēju robežās sekos līdzi arī olimpiskajām spēlēm Sočos un atklāja, kuras komandas vēlētos redzēt hokeja turnīra finālā.

«Sekošu līdzi Latvijas izlasei Olimpiādē un vēlu tai veiksmi. Ceru, ka mūsējie nospēlēs pienācīgi. Visinteresantākais fināls būtu Krievija - Kanāda, šis būtu sava veida derbijs,» uzskata vārtsargs.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu