Dobreņkijs: «Kurbads» Nīderlandes čempionātā varētu pretendēt uz zeltu (13)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hkkurbads.lv

Latvijas hokeja virslīgas čempionātā «Kurbads» sastāvā trešdien debitēja bijušais junioru izlases un HK «Rīga» uzbrucējs Vladislavs Dobreņkijs. «Kurbads» ar rezultātu 4:3 pēcspēles metienos pārspēja «Ozolnieki/Monarch» hokejistus, bet pēc mača «Apollo» spēlētāju aicināja uz nelielu interviju.

«Varēja būt labāk, jo nebiju spēlējis divus mēnešus, bet ceru, ka ar katru spēli būs arvien labāk. Pirms pievienošanās «Kurbads» klubam runāju ar treneri Aigaru Ciprusu un jautāju, vai ir iespēja spēlēt Latvijā. Paldies kluba vadībai, kura deva man iespēju atgriezties mājās.»

«Pirms došanās uz Nīderlandi domāju, ka vietējais čempionāts nebūs tik spēcīgs, kāds tas tomēr izrādījās. Divas komandas ir krietni pārākas par pārējām un tām nav konkurentu ne tabulā, ne arī budžeta ziņā. Kā klātos «Kurbads» klubam Nīderlandes čempionātā? Uzskatu, ka viņi varētu cīnīties par zelta medaļām,» atbildēja uzbrucējs.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu