«Rīga»/«Prizma» hokejisti uzvar «Ozolnieki»/«Monarch»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hkkurbads.lv

Latvijas hokeja čempionāta mačā «Rīga»/«Prizma» izbraukumā ar 4:3 (2:0, 2:3, 0:0) pieveica «Ozolnieki»/«Monarch» klubu.

Pirmajā periodā viesiem izdevās panākt vadību ar 2:0, taču otrajā trešdaļā Vadims Romanovskis no Ozolnieku komandas izlīdzināja spēles rezultātu 3:3. Tomēr pēdējais vārds piederēja rīdziniekiem, kuru sastāvā 37.minūtē izcēlās Sandis Grīnbergs, nodrošinot «Rīga»/«Prizma» vienībai uzvaru.

Uzvarētāju rindās pa vārtiem guva Aleksandrs Macijevskis, kuram arī rezultatīva piespēle, Aleksandrs Fadejevs, Mihails Kokļins un Grīnbergs.

Regulārā čempionāta uzvarētājai «Kurbads» komandai 27 spēlēs izdevies tikt pie 63 punktiem, kas ļauj par astoņiem punktiem apsteigt «Zemgale»/LLU vienību. Līderiem līdz regulārā čempionāta beigām vēl jāaizvada trīs mači.

Trešajā vietā kopvērtējumā ar 51 punktu 27 spēlēs atrodas «Rīga»/«Prizma», kurai 12 punktus zaudē «Ozolnieki»/«Monarch». Tikmēr «Dinamo Juniors» ar 35 punktiem atrodas piektajā pozīcijā, bet pārliecinoša sacensību pastarīte ar trim punktiem 27 spēlēs ir «Daugavpils».

Šīs sezonas Latvijas čempionātā piedalās sešas komandas, kuras sešos apļos regulārajā čempionātā līdz februāra beigām aizvadīs pa 30 spēlēm katra. Turnīra divas labākās komandas automātiski nodrošinās sev vietu pusfinālā, bet 3.-6.vietas ieguvēji tiksies ceturtdaļfināla sērijās līdz trim uzvarām. Arī pusfinālā cīņa ritēs līdz vienas komandas trim uzvarām, bet finālsērijā uzvarētāja noskaidrošanai būs jāizcīna četri panākumi.

Latvijas čempionāta finālsērijas spēles tiks aizvadītas marta otrajā pusē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu