«Kurbads» atspēlējas, tomēr piedzīvo zaudējumu pēcspēles metienos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hkkurbads.lv

Zaudējumu pēcspēles metienu sērijā trešdien piedzīvoja Latvijas hokeja čempionāta līdervienība «Kurbads», kas savā laukumā ar rezultātu 3:4 (0:1, 1:2, 2:0, 0:1) atzina «Rīga»/«Prizma» kluba pārākumu.

Zīmīgi, ka nedaudz vairāk kā minūti līdz pamatlaika beigām «Kurbads» atradās iedzinējos ar divu vārtu starpību (1:3), tomēr pamatlaika pēdējās sekundēs vārtus guva Renārs Undelis un Edgars Adamovičs, izlīdzinot rezultātu - 3:3.

Savukārt pēcspēles metienos pārāki bija Rīgas spēlētāji, izšķirīgo metienu realizēja Viktors Lobačevs.

Tādejādi «Kurbads» cieta savu septīto zaudējumu turnīrā, turklāt ceturto reizi pēcspēles metienos.

Tikmēr citā spēlē pie punktiem trešdien tika sacensību pastarīte «Daugavpils», kas ar 0:1 (0:0, 0:0, 0:0, 0:1) «bullīšos» piekāpās «Dinamo Juniors» vienībai. Uzvaras metiens Vladislava Koniševa kontā.

Regulārā čempionāta uzvarētājai «Kurbads» komandai 28 spēlēs izdevies tikt pie 64 punktiem, kas ļauj par deviņiem punktiem apsteigt «Zemgale»/LLU vienību. Līderiem līdz regulārā čempionāta beigām vēl jāaizvada divi mači.

Trešajā vietā kopvērtējumā ar 53 punktiem 28 spēlēs atrodas «Rīga»/«Prizma», kurai 14 punktus zaudē «Ozolnieki»/«Monarch». Tikmēr «Dinamo Juniors» ar 37 punktiem atrodas piektajā pozīcijā, bet pārliecinoša sacensību pastarīte ar četriem punktiem 28 cīņās ir «Daugavpils».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu