«Kurbads» un «Zemgale»/LLU regulāro čempionātu pabeidz ar uzvarām (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hkkurbads.lv

Latvijas hokeja regulārā čempionāta pēdējos mačos pie kārtējām uzvarām trešdien tika «Kurbads» un «Zemgale»/LLU.

Regulārā turnīra uzvarētāji «Kurbads» izbraukumā ar 5:1 (2:0, 0:0 3:1) pārspēja čempionāta pastarīšus «Daugavpili». Uzvarētāju sastāvā divas ripas iemeta Andrejs Kardašs, bet četras rezultatīvas piespēles Renāra Undeļa rēķinā. Tikmēr goda vārtus Daugavpils kluba labā guva Sergejs Tagančikovs.

Savukārt «Zemgale»/LLU savu skatītāju priekšā ar 8:2 (2:0, 4:1, 2:1) apspēlēja «Dinamo»/«Junioru». Ar vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm Zemgales komandas rindās šajā mačā izcēlās Reinis Demiters.

Regulārā čempionāta uzvarētājai «Kurbads» komandai 30 spēlēs izdevās tikt pie 68 punktiem, kas ļauj par astoņiem punktiem apsteigt «Zemgale»/LLU vienību. Trešajā vietā kopvērtējumā ar 56 punktiem ierindojās «Rīga»/«Prizma», kurai 11 punktus zaudēja «Ozolnieki»/«Monarch». Tikmēr «Dinamo Juniors» ar 37 punktiem ieņēma piekto pozīciju, bet pārliecinoša pastarīte ar četriem punktiem bija «Daugavpils».

Turnīra divas labākās komandas automātiski nodrošināja sev vietu pusfinālā, bet 3. līdz 6. vietas ieguvēji tiksies ceturtdaļfināla sērijās līdz trim uzvarām. Arī pusfinālā cīņa ritēs līdz vienas komandas trim uzvarām, bet finālsērijā uzvarētāja noskaidrošanai būs jāizcīna četri panākumi.

Līdz ar jau tagad zināms, ka pusfinālā automātiski tikušas «Kurbads» un «Zemgale»/LLU komandas, bet ceturtdaļfinālā gaidāmi dueļi starp «Rīga»/«Prizma» un «Daugavpili», kā arī «Ozolnieki»/«Monarch» un «Dinamo Juniors».

Latvijas čempionāta finālsērijas spēles tiks aizvadītas marta otrajā pusē.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu