Demiters no «Zemgale»/LLU - februāra vērtīgākais hokeja čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hkkurbads.lv

Par Latvijas hokeja čempionāta februāra vērtīgāko spēlētāju nosaukts «Zemgale»/LLU komandas aizsargs Reinis Demiters, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Demiters februārī sešās spēlēs sakrāja 16 rezultativitātes punktus, gūstot septiņus vārtus un veicot deviņas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr «Zemgale»/LLU komanda februārī izcīnīja piecas uzvaras, kas deva otro vietu regulārajā turnīrā. Tādējādi jelgavnieki izslēgšanas spēles sāks no pusfināla.

Pašlaik 22 gadus vecais Demiters ir viens no rezultatīvākajiem spēlētājiem savā komandā. Būdams aizsargs, viņš 22 spēlēs ir guvis 13 vārtus un veicis 17 rezultatīvas piespēles.

Iepriekš šosezon par septembra labāko spēlētāju tika atzīts «Kurbada» uzbrucējs Renārs Undelis, oktobrī apbalvojumu izpelnījās «Ozolnieku»/«Monarch» aizsargs Mihails Bogdanovs, novembrī to ieguva «Rīga»/«Prizma» komandas vārtsargs Maksims Rešetņikovs, decembrī par labāko kļuva «Kurbada» aizsargs Toms Bluks, bet janvārī - «Zemgale»/LLU uzbrucējs Gatis Gricinskis.

Mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšanas komisijā darbojas Latvijas virslīgas organizatori, galvenais tiesnesis, statistiķis un autoritatīvākie par hokeju rakstošie Latvijas sporta žurnālisti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu