«Dinamo/Juniors» un «Daugavpils» zaudē 1/4 finālā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hkkurbads.lv

«Rīga»/«Prizma» un «Ozolnieki»/«Monarch» komandas otrdien izcīnīja uzvaras arī trešajās Latvijas hokeja čempionāta ceturtdaļfināla sēriju spēlēs, sasniedzot nākamo sacensību posmu.

«Rīga»/«Prizma» ar 9:4 (2:2, 2:1, 5:1) izbraukumā apspēlēja šīs sezonas čempionāta pastarīti «Daugavpili». Vēl trešās trešdaļas sākumā daugavpilieši spēja izvirzīties vadībā ar 3:2, bet mājinieki salūza trešās trešdaļas vidū, kad 11 minūšu laikā pamanījās ielaist piecas ripas.

Ar diviem gūtajiem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm uzvarētājiem izcēlās Aleksandrs Fadejevs, bet Viktors Lobačovs atzīmējās ar vieniem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Sērijā līdz trim uzvarām «Rīga»/«Prizma» triumfēja ar rezultātu 3-0 un pusfinālā spēkosies ar «Zemgale»/LLU hokejistiem.

Tāpat trešo uzvaru sērijā izcīnīja arī «Ozolnieki»/«Monarch» komanda, kas ar rezultātu 5:2 (1:0, 2:1, 2:1) izbraukumā uzvarēja «Dinamo»/«Juniors» komandu. Vēl sešas minūtes pirms pamatlaika beigām mājinieki zaudēja vien ar 2:3, tomēr atlikušajā laikā ielaida divus vārtus.

Uzvarētājiem ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Elviss Želubovskis, bet Jānis Lukaševskis atzīmējās ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

Arī šajā sērijā «Ozolnieki»/«Monarch» triumfēja ar 3-0, kas pusfinālā pretiniekos dos čempionāta galvenos favorītus «Kurbads».

Arī pusfinālā cīņa ritēs līdz trim uzvarām, bet finālsērijā uzvarētāja noskaidrošanai būs jāizcīna četri panākumi.

Kā zināms, regulārā čempionāta labākās komandas - «Kurbads» un «Zemgale»/LLU - bija nodrošinājušas automātiskas vietas pusfinālā, kamēr 3.-6.vietas ieguvēji cīnījās ceturtdaļfinālā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu