«Rīga/Prizma» nonāk uzvaras attālumā no čempionu titula (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hkkurbads.lv

Latvijas hokeja čempionāta finālsērijas piektajā spēlē šovakar HS «Rīga/Prizma» viesos ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā pieveica HK «Kurbads», sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 3-2. 

Spēles rezultāts tika atklāts vien divas minūtes un 12 sekundes līdz otrās trešdaļas beigām, kad ar precīzu metienu izcēlās Toms Hartmanis, bet trešā perioda 2. minūtē vairākumā Sergejs Tjoluškins panāca izlīdzinājumu.

Pēdējās trešdaļas 8. minūtē Tjoluškins guva savus otros vārtus mačā, ļaujot «Rīga/Prizma» komandai pārņemt vadību, bet 13. minūtē Ronalds Cinks atjaunoja līdzsvaru uz rezultāta tablo.

Lai gan desmit minūšu ilgā papildlaika vidū rīdzinieki ieguva tiesības spēlēt vairākumā, pārsvaru realizēt neizdevās un mača uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešama pēcspēles metienu sērija, kurā uzvaru viesiem nodrošināja Aleksandrs Fadejevs.

Atgādinām, ka sērijas pirmajā spēlē Ogrē mājinieki svinēja graujošu uzvaru ar 10:2, bet otrajā spēlē rīdzinieki viesos revanšējās ar 4:3. Trešajā spēlē «Kurbads» Rīgā izcīnīja uzvaru ar 6:1, bet ceturtajā mačā rīdzinieki savā laukumā bija pārāki ar 3:2.

Sērijas sestā spēle notiks ceturtdien «Volvo SC» ledus hallē Rīgā, bet, ja finālsērijā būs nepieciešams arī septītais mačs, tas notiks sestdien Ogrē.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu