TV3 skatītājiem internetā «saber brūcēs sāli» (115)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pēdējās dienas sabiedrības uzmanības lokā nonācis fakts, ka «Lattelecom» interaktīvajā televīzijā pārtraukta telekanāla TV3 raidīšana. Šo situāciju izmanto viltvārži, dodot cilvēkiem viltus cerības.

Kā novēroja portāls «Apollo», mikroblogošanas vietnē «Twitter» parādījies viltus «TV3 Latvia» profils. Vienā no nedaudzajiem ierakstiem sociālo tīklu lietotāji mudināti retvītot ziņu, ja vēlas arī turpmāk TV3 redzēt interaktīvajā televīzijā un internetā.

Šo paziņojumu retvītojuši vairāk nekā 350 sociālo tīklu lietotāju, taču skaidrs, ka retvītu skaits nekādā veidā nebūs tas, kas interaktīvās televīzijas ēteros varētu atgriezt TV3. Savukārt kādā citā ierakstā paziņots par ceļojuma izlozi četrām personām. Arī šo ierakstu retvītojis prāvs «tviterotāju» pulks.

Zīmīgi, ka viltus profilam savākts kupls sekotāju pulks - vairāk nekā 4600 «Twitter» lietotāju.

Tikmēr telekanāla TV3 oficiālajā «Twitter» kontā lietotāji aicināti neuzķerties uz viltvārža ēsmas, cerot uz viltus balvām.

Kā ziņots, mediju grupai MTG un «Lattelecom» nav izdevies panākt vienošanos par jaunu kanāla TV3 retranslācijas līgumu, līdz ar to no 2.aprīļa «Lattelecom» nav tiesību pārraidīt kanālu TV3.

Tikmēr, kā liecina pētījumu kompānijas TNS apkopojums par televīzijas kanālu auditoriju martā, TV3 pagājušajā mēnesī bijis skatītākais kanāls Latvijā, otrajā vietā atstājot PBK.

Komentāri (115)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu