Slavens britu gangsteris ar savdabīgu protesta akciju paralizē lielpilsētas centru (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Slavenais britu gangsteris Domeniks Nūnens otrdien paralizējis Mančestras pilsētas centru, uzkāpjot uz milzīgā pilsētas panorāmas rata un draudot nolēkt no tā, ziņo britu mediji.

49 gadus vecais Nūnens ir cēlies no slavenas Lielbritānijas gangsteru ģimenes, kurai iepriekš bijis pat bijis savs televīzijas realitātes šovs. Protestējot pret gaidāmo cietumsodu, Nūnens otrdienas pēcpusdienā uzkāpis uz 200 metru augstā panorāmas rata centra ass un sācis kliegt, ka tūlīt lēks lejā.

Notikuma vietā nekavējoties ieradās ugunsdzēsēju, policijas un mediķu ekipāžas, ap iecienīto tūristu atrakciju ātri savācās vairākus simtus liels ziņkārīgo pūlis. Glābšanas operācija kopumā izmaksājusi vairāk nekā 30 000 sterliņu mārciņu jeb aptuveni 40 000 eiro.

Nūnenam, ņemot vērā viņa iepriekšējās krimināllietas, par nereģistrēta revolvera glabāšanu automašīnas cimdu nodalījumā tiesa piespriedusi deviņus ar pusi gadus cietumā. Neapmierināts ar šo tiesas lēmumu, viņš nolēmis uzrāpties panorāmas ratā un šādi protestēt pret to.

Panorāmas ratu Nūnens pametis tikai īsi pirms desmitiem vakarā. Pēc vairāk nekā sešu stundu protesta vīrietis savu atbalstītāju uzmundrināts beidzot nolēmis nokāpt lejā. Pēc nokāpšanas viņu par sabiedriskā miera traucēšanu aizturēja policija.

Nūnena protesta akcijas dēļ tika nobloķēti tuvākie autoceļi, kas izraisīja lielus sastrēgumus, daļēji paralizējot satiksmi pilsētas centrā.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu