Policija aizturējusi vīriešus, kas piekāvuši NATO karavīrus (458)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: U.S. Department of Defense Current Photos, CC BY-NC-ND 2.0

Vakar, 14.maija vakarā Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja darbinieki sadarbībā ar Ventspils iecirkņa Kriminālpolicijas darbiniekiem aizdomās par starptautisko militāro mācību dalībnieka piekaušanu aizturēja četrus jaunus vīriešus, «Apollo» uzzināja policijā.

11.maija naktī VP Kurzemes reģiona darbinieki saņēma informāciju no kādas ārstniecības iestādes, ka slimnīcā ievests kāds ārvalstu pilsonis ar smagām traumām.

Policisti uzreiz uzsāka izmeklēšanu un tās laikā noskaidroja, ka naktī pie kādas izklaides vietas Ventspilī bija izcēlies konflikts starp vairākiem vietējiem iedzīvotājiem un diviem Nīderlandes pilsoņiem, starptautisko militāro mācību dalībniekiem. Pēc konflikta viens ārvalstnieks ar smagām traumām tika nogādāts slimnīcā, bet otram hospitalizācija nebija nepieciešama.

Par notikušo nekavējoties tika uzsākts kriminālprocess pēc diviem krimināllikuma pantiem - par huligānismu, ja tas saistīts ar miesas bojājumu

nodarīšanu un izdarīts personu grupā, kā arī par smagu miesas bojājumu nodarīšanu. Pāris dienu laikā policisti noskaidroja iespējamos vainīgos – 1991., 1992., 1994. un 1996. gadā dzimušus vīriešus, kurus vakar vēlā pēcpusdienā aizturēja.

Šobrīd izmeklēšana turpinās, policija skaidro detalizētus notikušā apstākļus, kā arī to, vai konfliktā ir bijušas iesaistītas vēl citas personas.

Komentāri (458)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu