TV3 paziņo par sarunu rezultātu ar «Lattelecom» (262)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Otrdien notika atkārtotas SIA «TV3 Latvia» un SIA «Lattelecom» pārstāvju sarunas, paziņojumā norāda TV3 sabiedrisko attiecību vadītāja Marta Zandersone.

Viņa informē, ka arī šoreiz vienošanās netika panākta, līdz ar to TV3 joprojām nebūs skatāms «Lattelecom» interaktīvajā televīzijā.

Zandersone skaidro, ka TV3 7.maijā iesniedza «Lattelecom» jaunu piedāvājumu, taču puses nespēja vienoties arī par jauno piedāvājumu.

Savukārt «Lattelecom» preses pārstāve Līga Bite norāda, ka nekāds rakstisks un saistošs piedāvājums no TV3 nav saņemts.

Bite uzņēmuma vārdā uzsver: «MTG publiski paustais viedoklis ir nekorekts un nepilnīgs, tas patiesi neatspoguļo sarunu procesu un saturu. Sarunu gaitā tiek skarts plaša spektra jautājumu loks, taču tā vietā, lai šos jautājumus risinātu, MTG izplata nekorektus preses paziņojumus. Neuzskatām par iespējamu un korektu šajā stadijā detalizēti komentēt sarunu gaitu un izteiktos piedāvājumus, taču varam apstiprināt, ka vienošanos neesam panākuši, taču ceram, ka sarunas tiks turpinātas, lai panāktu «Lattelecom» televīzijas skatītājiem izdevīgus nosacījumus.»

Jau vēstīts, ka mediju grupai «Modern Times Group» (MTG) un «Lattelecom» nav izdevies panākt vienošanos par jaunu līgumu, tādēļ kopš 2.aprīļa «Lattelecom» interaktīvās televīzijas lietotājiem vairs nav pieejams kanāls TV3.

Komentāri (262)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu