Daugavpils teātrī top komēdija «Ļausimies seksam» (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc krievu dramaturga Valentīna Krasnogorova lugas motīviem Daugavpils teātrī top neparasta komēdija divos cēlienos «Ļausimies seksam», aģentūru LETA informēja teātrī.

Izrādē tās varoņi it kā runā un domā tikai par seksu. Bet patiesībā stāsts ir daudz sarežģītāks, traģiskāks un smieklīgāks, nekā sākotnēji varētu šķist. Aiz visnotaļ uzjautrinošā izrādes nosaukuma un tikpat jautrajām iestudējuma varoņu izdarībām visas izrādes garumā slēpjas dziļas un personiskas pārdomas, nepiepildītas cerības un ilgas.

Iestudējums skatītājiem no jauna liks izvērtēt stereotipiskos priekšstatus un vispārpieņemto uzvedības normu relativitāti.

«Tā nav komēdija, kaut arī ļoti smieklīga. Tā nav drāma, kaut arī stāsta par bezcerību. Tā ir mūsu dzīve - sarežģīta un vienkārša vienlaikus - izspēlēta vieglā un gaisīgā manierē,» tā par izrādi saka tās režisors Ivars Lūsis.

Iestudējumā lomās darbosies: Mihails Samadahovs, Viktors Jancevičs, Karīna Sidina, Žanna Lubgāne un Irina Kešiševa. Kostīmu māksliniece - Jūlija Ļaha, scenogrāfs - Egils Viļumovs, gaismu mākslinieks - Sergejs Vasiļevs.

Komēdijas «Ļausimies seksam» pirmizrāde paredzēta 29.maijā un 30.maijā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu