Grigule pārsteidz tautu ar savu rīcību tiešajā ēterā (645)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Edijs Pālens/LETA

Eiropas Parlamentā (EP) ievēlētā Zaļo un zemnieku savienības «seja» Iveta Grigule, kuras priekšvēlēšanu kampaņa izraisīja diskusijas sabiedrībā, pirmdienas vakarā atkal pamanījās pārsteigt sociālo tīklu lietotājus.

Latvijas Televīzijas raidījumā «Izvēlies nākotni! Astoņi krēsli», kurā piedalījās EP ievēlētie deputāti, Grigule nepiedalījās, taču, kā žurnālistiem solīja jau iepriekš, tiešraidē atbildēja uz telefona zvanu.

Tiesa gan, žurnālistiem neizdevās no deputātes saņemt atbildes uz uzdotajiem jautājumiem. Vienīgi, vaicāta, cik izmaksāja viņas kampaņa, Grigule norādīja, ka aptuveni 150 000 eiro, taču vēl jāveic visi aprēķini.

Uz jautājumu, kas bija šie «labie cilvēki», kuri ziedoja tik ievērojamu naudas summu, Grigule atbildēt nevēlējās, taču tā vietā informēja, kādi ir viņas turpmākie plāni EP, piemēram, ka šobrīd notiek konsultācijas, kurā grupā EP Grigule darbosies.

Žurnālistiem vairākkārt uzdodot jautājumu, kurš ziedoja priekšvēlēšanu kampaņai, Grigule sacīja: «Ingas kundze [žurnāliste Inga Spriņģe], jūs mani šodien uzaicinājāt draudzēties sociālajos tīklos. Tā kā es apstiprināju, tad es uzskatu, ka mēs esam draugi, vai ne? Vai es drīkstu pabeigt to, ko es gribu pateikt?»

Sarunas noslēgumā jaunievēlētā EP deputāte tā arī nesniedza atbildes uz žurnālistu uzdotajiem jautājumiem, un pārtrauca sarunu.

Kā tas notiek vienmēr, Grigules rīcība tiešajā ēterā radīja viļņošanos sociālajos tīklos.

Piedāvājam iepazīties ar vairākiem ierakstiem:

Komentāri (645)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu