Sorokins/Buivids kvalificējas PK posma pamatturnīram Anapā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbola duets Ruslans Sorokins un Edvarts Buivids šodien pārvarēja Krievijas kūrortā Anapā notiekošā Pasaules kausa «Open» kategorijas posma kvalifikācijas sacensības.

Ar pirmo numuru izliktajam Latvijas duetam pirmā kvalifikācijas kārta bija brīva, bet otrās kārtas mačā viņi ar 2-1 (19:21, 21:17, 15:3) apspēlēja turkus Ersinu Dorgutu un Enginu Ezbeku, kuri bija izlikti ar 16. numuru.

Līdz ar to Sorokins un Buivids kvalificējušies pamatturnīram, kur viņiem ceturtdien pievienosies Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Solovejs.

Kaut iepriekš bija plānots, ka tieši Anapā savu pirmo turnīru aizvadīs jaunizveidotais Toma Šmēdiņa un Jāņa Pēdas duets, tomēr viņi uz sacensībām nav ieradušies. Tāpat šajā turnīrā nepiedalās Latvijas labākais duets ar Aleksandru Samoilovu un Jāni Šmēdiņu ierindā, kuri gatavojas nākamajā nedēļā Itālijā plānotajam Eiropas čempionātam, kas būs viens no Latvijas sportistu galvenajiem startiem šosezon.

Kā ziņots, pērnā gada pasaules labākais duets Samoilovs un Šmēdiņš sekmīgi iesākuši arī šo sezonu, pusfinālu sasniedzot visos pirmajos trijos Pasaules kausa posmos, turklāt iepriekšējās sacensībās pirms trim nedēļām Meksikā arī tika pie uzvaras.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu