Šadurskis spilgti izsakās par Grigules reklāmas kampaņu (123)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Eiropas Parlamentā neievēlētais «Vienotības» politiķis Kārlis Šadurskis, komentējot Zaļo un zemnieku savienības pārstāves Ivetas Grigules panākumus, norādījis, ka viņas panākumu atslēga - atpazīstams zīmols kombinācijā ar «šausmīgi skaļu un briesmīgu» reklāmas kampaņu.

Šadurskis Latvijas Televīzijā «Rīta Panorāma» sacīja, ka Grigules panākumus vēlēšanās mēģinās atkārtot viena otra sīkpartija. Tāpat Šadurskis norādīja, ka Grigulei ir viena gudrība - viņa nepiedalījās publiskajās diskusijās.

Politiķis arīdzan norādīja, ka solījums «atnest zemniekiem naudu» diez vai tiks izpildīts, jo šis Eiropas Parlamenta sasaukums, kas ievēlēts uz pieciem gadiem, nepieņems budžetu, jo tas jau ir pieņemts uz septiņiem gadiem.

Šadurskis neslēpa, ka būtu vēlējies tapt ievēlēts un uzsvēra, ka plusiņu un svītrojumu bilance tomēr bijusi pozitīva - plusu bijis vairāk.

Vaicāts, kāpēc, viņaprāt, viņa starts šajās vēlēšanās nebija tik veiksmīgs, politiķis skaidroja, ka viņš divarpus gadus bija ārpus Latvijas politikas, bet sabiedrībā neizveidojās priekšstats par Šadurski kā Eiropas politiķi. Tāpat viņš pieļāva, ka, iespējams, par maz strādājis kampaņas laikā.

Šadurskis norādīja, ka šajā sasaukumā, atšķirībā no iepriekšējā, ir divi nevis trīs deputāti, kurus grūti nosaukt par Latvijas vārdā strādājošiem. Vaicāts, kuri tie ir, politiķis neslēpa, ka «Latvijas krievu savienības» pārstāve Tatjana Ždanoka un «Saskaņa» pārstāvis Andrejs Mamikins.

Komentāri (123)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu