Augulis velta nelielu kritiku Grigulei (66)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Labklājības ministrs un Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) valdes priekšsēdētājs Uldis Augulis velta kritiku Eiropas Parlamentā ievēlētajai Ivetai Grugulei, kura gan kampaņas laikā, gan pēc vēlēšanām ir izvairījusies no medijiem un komunācijas ar sabiedrību.

«Katrā ziņā es tā nedarītu,» – par Grigules izvairīšanos skaidrot savu viedokli plašākai sabiedrībai teic Augulis.

«Cilvēki mēs esam daudzi un dažādi. Tā ir katra politiķa izvēle, kā komunicēt ar sabiedrību. Ja politiķis nekomunicē, nākamreiz viņu var arī neievēlēt. Nevar klusēt un ieraut galvu plecos,» pirmdienas rītā LNT raidījumā «900 sekundes» sacīja Augulis.

«Mēs [ar Griguli] esam telefoniski sazinājušies. Esmu viņai paudis savu viedokli,» atzina ministrs.

Augulis arī atzina, ka ZZS valdot demokrātija, un savienībā neesot tāda disciplīna, kas noteiktu, kā katram biedram jārīkojas. «Katrs izvēlas, kā labāk darīt.»

Jau ziņots, ka ZZS pārstāves Grigules kampaņa bija viena no apjomīgākajām maija beigās notikušajās EP vēlēšanās. Pati Grigule atklāja, ka viņas kampaņa izmaksājusi ap 150 000 eiro.

Komentāri (66)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu