Grigule atklāj, kā plāno darboties Eiropas Parlamentā (104)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Eiropas Parlamentā (EP) no Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) saraksta ievēlētā Iveta Grigule risina sarunas par darbošanos kādā no piecām EP komitejām - Lauksaimniecības un lauku attīstības komitejā, Ārlietu komitejā, Reģionālās attīstības komitejā, Kultūras un izglītības vai Vides, sabiedrības veselības un pārtikas nekaitīguma komitejā.

EP ievēlētā politiķe norāda, ka strādās vismaz trīs EP komitejās.

Grigule iespējas un piedāvājumus, kurā politiskajā grupā darboties un kurā komitejā strādāt, analizēs savā politiskajā spēkā, kad atgriezīsies Latvijā. Viņa aģentūrai LETA pieļāva, ka lēmumi šajos jautājumos varētu būt gaidāmi nākamajā nedēļā, taču piebilda, ka «nav jau nekādas steigas», jo lēmumi ir jāpieņem līdz 1.jūlijam.

Deputāte pašlaik turpina konsultācijas un apkopo iespējas un piedāvājumus. 3.jūnijā politiķe savās atbildēs bija lakoniskāka, norādot, ka atrodas Briselē un piedalās sarunās par attiecīgajām lietām.

Kā ziņots, ZZS Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis mudinājis Griguli iestāties Liberāļu un demokrātu aliansē (ALDE) un strādāt Lauksaimniecības un lauku attīstības komitejā.

Komentāri (104)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu