Vējonis pārliecināts: Grigules kampaņa bijusi godīga (55)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Aizsardzības ministrs Raimonds Vējonis (ZZS) ir pārliecināts, ka viņa pārstāvētās politiskās apvienības biedre Iveta Grigule savai priekšvēlēšanu kampaņai Eiropas Parlamenta vēlēšanām naudu saņēmusi likumīgi, taču vienlaikus viņš atzīmē, ka politiķes klusēšana rada iespēju sazvērestības teorijām.

Ministrs sarunā LNT raidījumā «900 sekundes», runājot par Grigules rīcību pēc vēlēšanām, atzina, ka katram politiķim ir jāskaidro savas pozīcijas.

«Grigulei jādod skaidrs vērtējums, kādi ir viņas vēlēšanu kampaņas finansējuma avoti. Es domāju, ka tur viss ir kārtībā, bet [Grigulei] jānoņem visas bažas. Kad politiķis nerunā, klusē, tad ir iespējas sazvērestības teorijām,» sacīja Vējonis.

Ministrs neizslēdza, ka Grigules rīcības dēļ Zaļo un zemnieku savienība rudenī gaidāmajās vēlēšanās var zaudēt atbalstītājus. «Tas [viņas rīcība] var radīt neizpratni vēlētājos. Ļoti iespējams, kāds savienības atbalstītājs var novērsties,» atzina Vējonis.

Jāatgādina - Grigule iepriekš atzinusi, ka viņas priekšvēlēšanu kampaņa izmaksājusi aptuveni 150 000 eiro, taču viņa pati savus atbalstītājus atklāt nevēlējās.

Politiķe līdz šim arī nelabprāt komunicējusi ar medijiem un sabiedrību, izvairoties no neērtiem jautājumiem.

Komentāri (55)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu