Grigule Dombrovskim paredz smagu iztaujāšanu (63)

LETA
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

No Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Eiropas Parlamentā ievēlētā Iveta Grigule nepauž skaidru atbalstu Valda Dombrovska (V) iecelšanai eirokomisāra amatā, lai gan valdošajai koalīcijai pret to nav iebildumu.

Šodien Latvijas Radio uz jautājumu par atbalstu Dombrovskim, Grigule atbildēja, ka situācija neesot vienkārša. Arī Eiropas Savienībā politiķi esot dzirdējuši par ne visai skaidro Dombrovska ģimenes biznesa pārkreditēšanu, tādēļ Grigule paredzēja Dombrovskim smagu iztaujāšanu un nepauda skaidru atbalstu.

Grigule gan pati nevarēja precīzi nosaukt ziedotājus, kas ziedojuši viņas vēlēšanu kampaņai. Politiķe teica, ka visus ZZS ziedotājus varot redzēt Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja mājaslapā.

Uz jautājumu vai starp personām, kas savus līdzekļus ziedojuši tieši Grigules kampaņas īstenošanai ir bijušais baņķieris Valērijs Kargins, politiķe atbildēja, ka Karginu nepazīstot. Taču viņai esot bijušas tikšanās ar uzņēmējiem Valdi Kalnozolu un Jūliju Krūmiņu kā arī partijas biedriem no Jūrmalas, Mārupes, Jelgavas, Limbažiem, Madonas.

Jau ziņots, ka Ministru kabinets atbalstīja bijušā premjerministra Dombrovska virzīšanu Eiropas Komisijas (EK) komisāra amatā.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu