Svētkos būtiski satiksmes ierobežojumi 11.novembra krastmalā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Saistībā ar svētku pasākumu «Līgosim Krastmalā» no 22.jūnija plkst.21 līdz 24.jūnijam plkst.18. tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai. 

Kā informē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību daļā, transportlīdzekļiem apstāties un stāvēt šajā ielas posmā, kā arī krastmalai pieguļošajā paralēlajā ielā Vecrīgas pusē (starp Bīskapa gāti un Poļu gāti), būs liegts jau no plkst.17.

Šajā laika posmā satiksme būs slēgta arī Poļu gātes posmā no 11.novembra krastmalas līdz Pils ielai un Bīskapa gātes posmā no Herdera laukuma līdz 11.novembra krastmalai.

Minētajā laikā tiks organizēta divvirzienu satiksme Pils ielas posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam un Doma laukumā, posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai.

No 23.jūnija plkst.17 līdz 24.jūnijam plkst.6 tiks slēgta ūdens transportlīdzekļu satiksme Daugavas akvatorija labajā pusē starp Akmens un Vanšu tiltu, izņemot kuģus «Jelgava», »Horizonts», «Misisipi», «Vecrīga» un «Mecklenburg», kuru piestātnes Nr.1, 2, Nr.14 un 17 atrodas slēgtajā akvatorijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu