Jūrmalā gaidāmi ievērojami satiksmes ierobežojumi (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Saistībā ar «SMScredit.lv Jūrmalas velomaratonu» no piektdienas plkst.18 līdz sestdienas plkst.18 Jūrmalas pilsētā būs satiksmes ierobežojumi, stāsta pasākuma organizētāji. 

«Īpaši vēlamies vērst uzmanību, ka posmā no Lienes ielas līdz Mellužu prospektam divas joslas būs atvēlētas velobraucējiem. Autovadītāji varēs pārvietoties pa divām pārējām joslām - tādējādi tiem, kas brauc no Rīgas, vajadzēs izmantot pretējo joslu. Turklāt ir jārēķinās, ka būs vietas, kur satiksme būs pilnībā slēgta,» informēja bataljona komandieris Kaspars Spalvēns.

Saskaņā ar Jūrmalas pilsētas domes rīkojumu no 20.jūnija plkst.18 līdz 21.jūnija plkst.18, būs aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Dzintaru prospektā; K.Barona ielā, posmā no Dzintaru prospekta līdz Bulduru prospektam; Bulduru prospektā, posmā no K. Barona ielas līdz Jūrnieku ielai; Jūrnieku ielā; Vikingu ielā, posmā no Oskara Kalpaka prospekta līdz Enkuru ielai; Oskara Kalpaka prospektā, posmā no Vikingu ielas līdz Meža prospektam; Meža prospektā, posmā no Oskara Kalpaka prospektam līdz Turaidas ielai; Indras ielā; Turaidas ielā; Talsu šosejā; Staiceles ielā; Asaru prospektā; Mellužu prospektā; Dubultu prospektā; Zigfrīda Meierovica prospektā; Jomas ielā posmā no Lienes ielas līdz Zigfrīda Meierovica prospektam; Lienes ielā posmā no Turaidas ielas līdz Jomas ielai; Ventspils šosejā posmā no Staiceles ielas līdz Asaru prospektam.

Turklāt 21.jūnijā no plkst.10 līdz plkst.17 būs ierobežota transportlīdzekļu satiksme (izņemot operatīvo transportlīdzekļu, iedzīvotāju transportlīdzekļu un transportlīdzekļu ar velomaratonu organizatoru izsniegtām atļaujām) Dzintaru prospektā; K. Barona ielā, posmā no Dzintaru prospekta līdz Bulduru prospektam; Bulduru prospektā, posmā no K. Barona ielas līdz Jūrnieku ielai; Jūrnieku ielā; Vikingu ielā, posmā no Oskara Kalpaka prospekta līdz Enkuru ielai; Oskara Kalpaka prospektā, posmā no Vikingu ielas līdz Meža prospektam; Meža prospektā, posmā no Oskara Kalpaka prospektam līdz Piestātnes ielai; Indras ielā; Edinburgas prospektā, posmā no Indras ielas līdz Turaidas ielai; Turaidas ielā.

21.jūnijā no plkst.13 līdz plkst.16 būs ierobežota transportlīdzekļu satiksme (izņemot operatīvo transportlīdzekļu, iedzīvotāju transportlīdzekļu un transportlīdzekļu ar velomaratonu organizatoru izsniegtām atļaujām) Talsu šosejā; Staiceles ielā; Asaru prospektā; Mellužu prospektā; Dubultu prospektā; Zigfrīda Meierovica prospektā; Jomas ielā posmā no Lienes ielas līdz Zigfrīda Meierovica prospektam; Lienes ielā posmā no Turaidas ielas līdz Jomas ielai; Ventspils šosejā posmā no Staiceles ielas līdz Asaru prospektam.

21.jūnijā no plkst.9 līdz plkst.18 būs izveidota divvirzienu kustība Jūras ielā posmā no Turaidas ielas līdz Omnibusa ielai.

No plkst. 13.00 līdz plkst. 16.00 izveidota divvirzienu kustību Strēlnieku prospektā., bet no plkst. 8.00 līdz plkst.18.00 būs ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme Ikšķiles un Raunas ielās (izņemot operatīvo transportlīdzekļu, iedzīvotāju transportlīdzekļu un transportlīdzekļu ar maratonu organizatoru izsniegtām atļaujām).

No plkst.8 līdz plkst.18 būs aizliegta transportlīdzekļu stāvēšana autostāvvietā Rembates ielā pie Dzintaru mežaparka un Dzintaru mežaparka autostāvvietās zemesgabalā Dzintari 1510 (izņemot ar organizatoru izsniegtām atļaujām).

Organizatori aicina satiksmes dalībniekus būt saprotošiem un iespēju robežās izvēlēties ceļus, kas nešķērso velomaratona maršrutus.  

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu