Veiksmes recepte pieaugušajiem – kā kļūt no avīžzēna par miljonāru, no pelnrušķītes par princesi!? (27)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nogurums... Trūkst spēka... No rīta negribas celties... Mazinās darba spējas… Neko negribas darīt... Viss apnicis... Zudis dzīvesprieks... Liekas, ka nekam nav jēgas... Traucē biežas galvassāpes, svīšana, sirdsklauves, trīc rokas... Arī Tev tā ir bijis? Tad Tev noteikti noderēs praktiski padomi traucējošo izjūtu izprašanā un novēršanā, lai dzīvē sasniegtu vairāk un no sapņotāja kļūtu par īstu veiksminieku.

»

Šīs vasaras nometnes laikā atbildēsim uz Taviem jautājumiem, sniedzot zināšanas un radot izpratni par veiksmes stāsta iespējamiem šķēršļiem, kā atbrīvoties no tiem, kā piesaistīt veiksmi un gūt panākumus dažādās dzīves jomās. Runāsim par emocijām, to nozīmi visās dzīves situācijās, jo tās var darīt mūs veselus un veiksmīgus, bet var būt arī traucējošas, darot mūs nelaimīgus. Fizioterapijas speciālisti palīdzēs Tev apgūt zināšanas, kā praktiski rūpēties par sava ķermeņa veselību un labsajūtu. Mūsu vasaras nometnē Tu varēsi trenēties piepildītākai dzīvei līdzīgi kā sportists savus panākumus kaldina treniņos.

psihosomatika.lv

Jo agrāk pieteiksies, jo lielāka būs atlaide nometnes dalības maksai!

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu