Dziedātāja Žanna Friske gatavojas atgriezties mājās (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Populārā krievu dziedātāja Žanna Friske, kura turpina cīnīties ar smadzeņu audzēju, jūlijā grasās atgriezties Krievijā, «topnews.ru» pastāstījis Žannas Friskes tēvs.

Sešus mēnešus Friske ārstējās Losandželosas slimnīcā. Viņa dzīvoja pie draugiem, kuri palīdzēja Friskei un veda viņu uz procedūrām, kur viņa tika ārstēta ar eksperimentāliem līdzekļiem. Nesen Amerikā atbalstīt Žannu ieradās viņas māte un Žannas dēliņš.

Žannas tēvs pastāstījis, ka viņa pašlaik ļoti esot aizrāvusies ar vēsturi un klasisko literatūru - viņa klausās audiogrāmatas, kā arī daudz klausās mūziku, jo redze vēl neesot atgriezusies, lai gan ir vērojami uzlabojumi.

«Es redzu, ka Žanna jūtas daudz labāk - viņa smaida un komunicē ar saviem draugiem. Bet vairāk stāstīt es negribu. Jūlija beigās meita atgriezīsies Krievijā un pati pastāstīs, ko uzskatīs var vajadzīgu,» dalījies Žannas tēvs.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu