Būs politiķi, kas mēģinās atkārtot Grigules panākumus (102)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Redzot Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) pārstāves Ivetas Grigules panākumus nesen notikušajās Eiropas Parlamenta vēlēšanās, citi politiķi, visticamāk, izmantos to pašu taktiku, lai iegūtu vietu Saeimā. ZZS līderis Augusts Brigmanis neslēpj, ka līdzīgas individuālas kampaņas būs arī pirms Saeimas vēlēšanām.

Brigmanis intervijā laikrakstam «Latvijas Avīze» atzina, ka pirms Saeimas vēlēšanām ZZS saviem biedriem atļaus izvērst individuālas kampaņas, kāda bija Grigulei.

«Es esmu par to, ka jāļauj cilvēkiem izpausties, bet šīm kampaņām jābūt sabalansētām ar kopējo partijas kampaņu. Eiroparlamenta vēlēšanās bija citādi, tas bija izņēmums, kur tiešām dominēja Grigules individuālā kampaņa. Saeimas vēlēšanās būs lielāks uzsvars uz komandu, taču kandidāti varēs reklamēt arī paši sevi,» teica Brigmanis.

Brigmanis arī piekrīt, ka Grigules piemērs var būt iedvesmojošs arī citiem politiķiem. «Tagad ir precedents, ka rezultātu var tādā veidā sasniegt. Droši vien būs mēģinājumi to atkārtot. Bet tas vairs nebūs oriģināli,» sacīja viņš.

Komentāri (102)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu